Dedurizatoare


Tester de duritatea apei

100 de stripsuri cu ajutorul carora puteti verifica in mod rapid duritatea apei


Additional DescriptionMore Details

valori ale apei – doar dintr-o singura operatie

160.00 RONPrice:


Loading
Updating cart…

Test pentru duritatea apei

Kit-ul contine 1 flacon cu solutie pentru masurare duritate totala apa, in grade germane. O picatura solutie corespunde la 1 dH. Pentru efectuarea testarii se umple flaconul cu 5 ml de apa dupa care se adauga cate o picatura de solutie si se agita. Daca este dura, la prima picatura de solutie adaugata, apa testata se coloreaza in rosu. Numarul de picaturi adaugate pana la schimbarea culorii initiale din rosu in verde indica valoarea duritatii totale. Un flacon de solutie corespunde la aproximativ 50 testari a duritatii apei.

95.00 RONPrice:


Loading
Updating cart…

Valva Clack CV

Acesta electrovalva profesionala si multiprogramabila, este cea mai performanta si fiabila electrovalva CLACK CORPORATION –SUA. Beneficiaza de un soft complex si intuitiv ce permite optimizarea tuturor parametrilor de functionare pentru a obtine cel mai mic consum de sare, pe cantitatea de apa dedurizata. Electrovalva este elementul principal al dedurizatorului sau al denitrificatorului si permite programarea volumetrica si monitorizarea continua a debitului si a volumului de apa consumat. Datorita fiabilitatii ridicate, electrovalvele CLACK sunt recomandate atat aplicatiilor rezidentiale cat si celor industriale. Functioneaza complet automat, pornind regenerarea in functie de timp, de volumul apei tratate sau mixt.

Performanta:
 Debit service @15 psi/1 bar 6.12 m3/h
 Debit spalare inversa @ 25 psi/1.7 bar 6.12 m3/h
 Afisare pe display: ora exacta, zile ramase pana la regenerare, volum de apa ramas pana la regenerare, debit instantaneu, volum de apa dedurizata
 Programare regenerare: Volumetric Imediat, Volumetric Intarziat, Cronometric
 Regenerare cu apa tratata
 5 cicluri de spalare
 Material valva: Noryl
 Baterie Litium cu back-up 8 ore


Additional DescriptionMore Details

Made in USA

0.00 RONPrice:


Loading
Updating cart…

Dedurizator Duplex – MAV

Dedurizatoarele Duplex – MAV  sunt construite special pentru tratarea apei din locatiile cu un numar mare de persoane, precum blocuri, hoteluri, pensiuni, sau orice fel de comunitate. De asemenea, aceste sisteme sunt ideal pentru aplicatiile industriale, unde se doreste O FUNCTIONARE CONTINUA 24/24.

 

Tancul pentru rasina este din polietilena armata cu fibra de sticla, iar  vasul pentru sare din polietilena.

 


Additional DescriptionMore Details

Statiile de tratare apa sunt certificate CE.
Fiecare faza de regenerare a dedurizatorului se poate seta individual.

0.00 RONPrice:


Loading
Updating cart…

Dedurizator Duplex – Twin Alternating

 Aceste tipuri de statii de dedurizare complet automate sunt comandate de valve actionate electric, progaramabile dupa volum cu consum de sare proportional cu volumul de apa tratata. Regenerarea rasinii se face automat cand volumul de apa programat se consuma. Intrucat statia duplex are in componenta doua tancuri cu rasina, aceasta poate furniza apa dedurizata in regim continuu. In momentul in care un tanc se epuizeaza valva comuta tancul al doilea in serviciu iar primul intra in regenerare. Agentul de regenerare este o solutie de clorura de sodiu (saramura) pe care statia o prepara singura din sarea aflata in tancul de saramura.

Unitatile functioneaza alternativ rotite de soft in functie de consumul de apa. O unitate se afla in stand-by pana cand o alta unitate care furnizeaza apa dedurizata se incarca cu calcar. In acest moment unitatea care era in stand-by este pusa in functiune si cea plina cu calcar este trecuta in procedura de regenerare. Cand regenerarea acesteia este finalizata unitatea este trecuta in stand-by, ca rezerva  pana cand o alta unitate se va epuiza si cea regenerata va lua locul acesteia in sistem.

 


Additional DescriptionMore Details

Volumul de rasina si dimensiunile sistemului se stabilesc in functie de duritatea apei si numarul de consumatori.

0.00 RONPrice:


Loading
Updating cart…

Dedurizator Simplex

Prin folosirea unei statii de dedurizare, se previne in principal depunerea de ioni duri de Calciu si Magneziu in instalatia de apa rece si calda, protejand astfel obiectele sanitare si elementele de incalzire care utilizeaza apa (boilere, cazane, masini de spalat, expresoare de cafea, masini de calcat etc.) lucru care conduce la economii substantiale in ceea ce priveste costurile cu intretinerea si reparatia acestora.

Aceste tipuri de statii de dedurizare complet automate sunt comandate de valve actionate electric, progaramabile dupa timp, sau dupa volum cu consum de sare proportional cu volumul de apa tratata. Regenerarea rasinii se face automat in contracurent, timpul noptii sau in orice perioada cand nu este necesara furnizarea apei dedurizate. Agentul de regenerare este o solutie de clorura de sodiu (saramura) pe care statia o prepara singura din sarea aflata in tancul de saramura.

Volumul de rasina si dimensiunile sistemului se stabilesc in functie de duritatea apei si numarul de consumatori.


Additional DescriptionMore Details

Se asigura punerea in functiune a echipamentului.
Garantie 36 luni pentru defecte de material.

0.00 RONPrice:


Loading
Updating cart…