Deferizatoare


Valva Clack CT

Acesta electrovalva profesionala si multiprogramabila este cea mai performanta si fiabila electrovalva CLACK CORPORATION –SUA. Beneficiaza de un soft complex si intuitiv ce permite optimizarea tuturor parametrilor de functionare pentru a obtine cea mai rapida solutie de filtrare a apei si un tratament pentru o apa curata si fara concentratii de metale . Electrovalva este elementul principal al deferizatorului si permite spalarea inversa in functie de timp Afisajul se realizeaza pe display LCD.Pozitionarea optica cu fotocelula a pistonului elimina erorile altor valve care isi pozitioneaza pistonul cu ajutorul unor came mecanice. Setarile sunt stocate in memorie nevolatila EEPROM. Astfel in cazul unei pene de curent, setarile initiale ale valvei nu se vor pierde. In cazul in care intreruperea alimentarii cu energie electrica dureaza mai mult de 3 ore, va fi necesara doar reprogramarea orei.. Datorita fiabilitatii ridicate, electrovalvele CLACK sunt recomandate atat aplicatiilor rezidentiale cat si celor industriale.

Material valva: Noryl

Debit service @15 psi/1 bar 6.12 m3/h

Debit spalare inversa @ 25 psi/1.7 bar 6.12 m3/h

Programare zile intre regenerari : 1-99 zile

10 programe pentru spalare inversa

5 cicluri de spalare

Regenerare cu apa tratata

Programare regenerare: Cronometrica

Afisare pe display: ora exacta, zile ramase pana la regenerare

Baterie Litium cu back-up 8 ore

0.00 RONPrice:


Loading
Updating cart…

Statie deferizare cu Pyrolox sau Birm

Acest sistem este compus dintr-un vas din plastic rezistent la presiune cu distribuitori sus și jos și o valva de control. Mediul de filtrare este Pyrolox sau Birm.

Pyrolox este  un mediu catalitic ce oxideaza Fierul si Mangaul din apa retinandu-l.Actioneaza si asupra Hidrogenului sulfurat(miros de sulf). Periodic sistemul se autocurata prin spalare inversa.Este foarte important la Pyrolox ca presiunea si debitul de apa la spalare sa fie aproximativ de doua ori mai mari decat debitul de apa pe care poate sa-l filtreze.Prelungirea duratei de viata a Pyrolox-ului si un randament mai bun la filtrare se face folosind un sistem de dozare de hipoclorit in amonte.

Birm functioneaza ca un catalizator intre oxigen si compusii fierului din apa. Aceasa mareste reactia de oxidare a fierului de la fier neoxidat fier oxidat  si duce la transformarea in hidroxid feric, care poate fi foarte usor retinut.
Ca mediu pentru filtrarea apei Birmul asigura un excelent sistem automat de filtrare, care  se curata prin spalarea inversa. Mediu filtrant
Birm este foarte  avantajos din punct de vedere economic. In comparatie cu alte metode folosite pentru eliminarea fierului si manganului din apa Birmul reprezinta o solutie pentru filtrarea apeifoarte avantajoasa  deoarece nu necesita debite mari de spalare inversa sau alti agenti chimici aditionali. Nu se recomanda clorinarea apei in tratarea apei cu filtru cu Birm. Clorul poate incetini reactia birmului cu apa.

Durata de viata a mediului de filtrare este de pana la 5 ani in conditiile unei exploatari proprii.

 

 Additional DescriptionMore Details

Presiune de functionare min-max: 2,5-8.5 kg/cm2
Temperatura de functionare min-max: 4 – 35°C
pH optim: 6,8
Racordare electrica: 220V, 50 Hz
Conexiune: 1¨ sau 1” 1/2
Dimensiuni mm: 897 x 215
Debit m3/h: 0,8
Material valva: Noryl
Termen de garantie: 24 luni

0.00 RONPrice:


Loading
Updating cart…