Ultrafiltare


EXCITO B

Ultrafiltrarea apei pentru uz casnic printr-un sistem profesional, compact, modern si economic. E recomandat pentru montajul sub chiuveta de la bucatarie atunci cand exista alimentare cu apa de la retelele publice. In cazul instalarii pe o alimentare cu apa de put, e necesara o pretratare in prealabil.

Simplu de instalat si utilizat, statia de filtrare NU elimina mineralele din apa si nici NU elimina apa la drenaj. Consumabilele sunt usor de inlocuit, iar schimbarea lor se face in medie la 6-12 luni.

Sistemul contine adaptori pentru conectare, baterie pentru chiuveta, un set de 4 cartuse si o membrana capilara ce realizeaza filtrarea in 7 etape.

Filtrul de sedimente la 20 microni indeparteaza din apa mizeria, rugina, nisipul, malul, elimina duriatatea apei si reduce fierul din apa.

Filtrul de carbune granular activat din nuca de cocos elimina 99% chimicale organice, metale grele din apa (mercur, arseniu, plumb, cadmiu, nichel, etc), pesticide, ierbicide, clor si multi alti contaminanti nocivi pentru organismul uman. Imbunatateste culoarea, gustul si mirosul apei.

Cu ajutorul membranei capilare se elimina toti contaminantii de pana la 0.02 microni, bacterii, fungi, spori si unele virusuri. Gratie acestui purificator aveti apa curata pentru familia dumneavoastra fara a mai fi nevoie sa achizitionati apa imbuteliata.


Additional DescriptionMore Details

Specificatii tehnice:

Temperatura minima/maxima de operare: 2°/42°C
Presiunea minima/maxima de operare: 1.5 – 6 bar
Debit nominal: 2.9 l/min
Dimensiuni H-l-L: 390-100-355 mm
Conectare: ½”
Recomandare schimbare (depinde de calitatea apei):
1. filtre (set 4 filtre) Inline 11 x 2 1/2’’ – 3 – 6 luni
2. membrana capilara – 6- 12 luni

375.00 RONPrice:


Loading
Updating cart…

Filtru apa FT LINE 3

Filtru de apa FT LI