Referinte

In aceasta pagina veti putea citi ce spun clientii nostrii despre noi. Pentru inceput Rompetrol.

In bugetul de timp si bani alocat, Marti Service Group ne-a furnizat solutii excelente pentru problemele legate de calitatea apei care a fost obtinuta in urma implementarii statiilor de potabilizare apa, la benzinariile Rompetrol care n-au avut acces la retelele de apa potabila si au fost nevoite sa extraga apa din straturile acvifere respective prin foraje cum ar fi in zona centurii Bucurestiului (Voluntari, Glina), Draganesti – Tecuci, Corunca – Tirgu – Mures, Golesti – Vilcea, Miercurea Sibiului si Autostrada A2 Km 139 si Km 88 stinga si dreapta.
Desi Marti Service Group  este o firma mica, a reusit sa ne convinga prin experienta tehnica de care dau dovada si prin preturile competitive pe care le ofera. Am fost placut impresionat de modul in care am colaborat, promptitudinea si profesionalismul firmei si de deschiderea pe care au manifestat-o in relatia cu noi.
Am lasat la urma ceea ce face diferenta intre Marti Service Group si alte firme – calitatea mentenantei. Indiferenta de problemele aparute, Marti Service Group ne-a ajutat sa le rezolvam in timp record.

Doru Donciu

Manager constructii statii

Pentru conformitate, aici aveti documentul pe care l-am reprodus mai sus.

Habitual SRL, unul din primii nostri clienti

Cunosc personal firma Marti Service Group inca de la inceputuri, primele lucrari, primele realizari, ascensiunea in timp pe domeniul in care activeaza si apoi continua preocupare de a accede si catre domenii conexe celor principale. Cunosc evident si persoanele cu functii decizionale in cadrul firmei: decenti, onesti (poate prea onesti), destupati la minte si cu urechea ciulita permanent la ecourile pietei.

Secretul lor? …. se misca repede si bine, chiar foarte bine; clientii observa, apreciaza, si ulterior recomanda: reteta sigura a succesului in intreaga lume!

Ca unul care activez in domeniul constructiilor – domeniu grav afectat de criza economica – apreciez pozitiv consecventa cu care Marti Group Service reuseste sa  mentina nealterate standardele calitatii si satisfactiei clientului atit la nivel de noi instalari dar si-n postura de intretinere sau reparatii a instalatiilor anterior montate.

Recomand firma Marti Service Group (asa cum de altfel o facem si pe site-ul nostru : www.habitual.ro ) cit si personalul sau, tuturor celor care au inteles ca apa este esenta vietii si au decis sa faca din asta nu un moft, ci o investitie in calitatea propriei vieti.

Director General

Marius Urucu

Aici aveti documentul pe care l-am reprodus mai sus